MR-DAGEN 
FYRBODAL


Mänskliga rättighetsdagen fyrbodal är ett event som annordnas varje år med anledning av FN:dagen den 24 oktober. Dagen annordans av Integrationsforum och nätverket för mänskliga rättigheter.

Alla är hjärtligt välkomna! Kom och mingla, lyssna på intressanta föredrag och dela erfarenheter med organisationer som arbetar med mänskliga rättigheter.
Evengemanget är öppet och gratis att delta på. 


 

MR-DAGEN
FYRBODAL

Bilder från årets MR-dag:

loading...

Mänskliga rättighetersdagen är ett tillfälle för föreningar, organisationer och civilsamhället att mötas och prata om mänskliga rättigheter och lyssna på intressanta föredrag och få information av verksamheter som arbetar med dessa frågor.

 

För tredje året anordnades MR-dagen i år 2019 av Integrationsforum tillsammans med nätverket för mänskliga rättigheter. Årets tema var "Är alla människor lika värda?" med fokus på mänskliga rättigheter, funktionsnedsättning och Hbtqia. Evengemanget i år besöktes av närmare 700 personer.

Vill ni engagera er i nätverket inför nästa år eller kanske vara med som utställare? Vill du veta mer om evenemanget?
Kontakta oss på informator.adb@telia.com eller ring till 0520-834 53 så berättar vi mer.
 

Nätverket för mänskliga rättigheter i trollhättan


Arbetar ni för mänskliga rättigheter? Önskar ni att nå ut till fler?
Vill ni nätverka, samverka eller samtala med andra om ert viktiga arbete?
Kontakta oss på mail: integrationsforum@telia.com eller ring på 0520-834 53

MR-bladet

Några gånger om året sammanfattar vi information om ämnet mänskliga rättigheter i ett digitalt blad som vi sänder ut till våra medlemmar och kontaktnät

Senaste publicerade MR-bladet