Nyhetsrummet

Häng med på det senaste som händer hos oss!

på sociala medier

Hej på er! Nu är vi tillbaka igen efter lite ledighet här på Antidiskrimineringsbyrån. Vi hoppas att ni alla är friska och mår bra. Som vanligt går det bra att kontakta oss för råd och stöd gällande diskriminering eller för att boka någon av våra utbildningar! All info finns på hemsidan som är länkad i bio. Vi har nu i januari bytt växelsystem för våra telefoner, har du försökt nå oss men inte kommit fram nu under december eller januari får du gärna skicka ett Mail till info@adbfyrbofal.se. Vi ser fram emot året 2022 och hoppas att ni vill hänga med oss här! 🥳☺️

Detta händer under året

Internationella Kvinnodagen

Trollhättan pride

MR-dagen 2022


 

Mer info kommer närmare.

i media

Allvar och skratt när Blågula Hjältar kom till Trollhättan
TTELA 11 december 2021

Många deltog i evenemanget Blågula Hjältar, som gick av stapeln i Lilla Nova på Innovatum i Trollhättan och arrangerades av Integrationsforum mot rasism med hjälp av Brottsofferjouren Fyrbodal och RF Sisu.

Lisbeth Bengtsson

Läs här.

Kristallnatten - Det börjar med ord och slutar med mord
TTELA 08 november 2021

Den 9 november vill Integrationsforum mot rasism uppmärksamma att det är 83 år sedan Kristallnatten, den fruktansvärda natten i Tyskland då ord och hatbudskap som länge hade spridits i samhället omsattes till handling. 

Esther O’Hara
Kokab Faris
Integrationsforum mot rasism

Läs här.

Mycket folk och starka föreläsningar på årets MR-dag
TTELA 30 oktober 2021


En riktig festdag med mycket folk, stora förväntningar med föreläsarna Patrick Konde, Aron Andersson och Isatou Aysha Jones. Så blev årets Mänskliga Rättigheter-dag i ungdomskulturhuset N3 i Trollhättan.

Lisbeth Bengtsson

Läs här.

kommer snart