Nyhetsrummet

Häng med på det senaste som händer hos oss!

på sociala medier

Bli medlem hos Integrationsforum & Antidiskrimineringsbyrån I helgen skickades inbetalningarna för årets medlemsavgift ut till alla våra viktiga medlemmar. Är du inte medlem än? Det är inte försent! Ansök på vår hemsida - följ länken i bio 😄 Blir du medlem hos oss blir du automatiskt en del av vårt breda nätverk som tillsammans arbetar för ett bättre samhälle och för allas lika värde! Just nu får alla nya medlemmar dessutom en liten gåva vid inbetalning av medlemsavgiften! 🥳 Följ länken i bio för mer info.

Detta händer under året

No Hate Uddevalla - vecka 41

Mänskliga Rättighetsdagen Fybodal
22 oktober

En vecka fri från våld - november 

Mer info kommer närmare.

i media

Kvinnodagen bjöd på två starka föreläsningar 
TTELA 16 mars 2021

Succé blev det för det digitala firandet av Internationella kvinno­dagen i Trollhättan. Dagen innehöll två starka före­läsningar och bakom evenemanget stod Integrationsforum mot rasism, Trollhättans stad och ytterligare 16 organisa­tioner.

Lisbeth Bengtsson

Läs här.

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN
Kvinnokampen flyttar ut på nätet

TTELA 6 mars 2021

Föreläsningar och en utställning om rösträtten i form av en tidsresa – på nätet. Även internationella kvinnodagen blir digital i år när lokala organisationer uppmärksammar 8 mars.

Läs här.

Skivor till Lunch - Intenationella Kvinnodagen
Radio Trollhättan 2 och 5 mars 2021

Den 8 mars är det den Internationella Kvinnodagen. I år uppmärksammar Integrationsforum och Antidiskrimineringsbyrån detta genom evenemanget Hörs din röst.  

Lyssna till inslaget 20210302_ skivor till lunch
Lyssna här.

Succé för årets Mänskliga Rättigheterdag trots Corona
TTELA 30 oktober 2020

Mänskliga Rättigheter-dagen anordnas av Integrationsforum mot rasism och Antidiskrimineringsbyrån, Trollhättan. Den genomfördes i år för fjärde gången och för första gången på ungdomskulturhuset N3 i Trollhättan.
På grund av Corona kunde publiken inte mingla runt bland informationsbord och bilda nätverk. Istället fick man boka plats, om man ville följa evenemanget i lokalen. Men hela dagen livesändes och därmed kunde man delta var man än befann sig, på jobbet, i skolan eller hemma.
Läs här.

2019 firade Integrationsforum 20 år läs om det här.

kommer snart